Hayvansal üretim (2017-2021)

Hayvansal Ürünler 2017 2018 2019 2020 2021
Kırmızı et üretimi (Ton) 1.900 1.600 1,167 1522* 1.980*
Sığır Sütü (ton) 370.034,00 388.980,64 387.372,16 312.455 402.893,00
Manda Sütü (ton) 669,78 870,96 755,647 ** **
Koyun Sütü 1.729,14 1.773,85 1.794,853 ** **
Keçi Sütü (ton) 825,86 774,45 833,677 ** **
Yapağı (ton) 145,99 151.40 160,031 201,17 205,16
Arılı Kovan (Kovan Sayısı) 80.172 79.451 88.355 86.261 80.383
Bal (ton) 454,13 359,05 533,201 377,50 279,01
Balmumu (ton) 28,10 23,60 21,603 17,60 17,40
Yumurta üretimi (adet)* 18.900.000 25.550.000 ** ** 50.000.00*
Su ürünleri yetiştiricilik (Ton) 147 105 107 ** 496*
Su ürünleri avcılık (Ton) 11.188,00 2,15 ** ** 9.835*

Bu veriler Kastamonu Valiliği tarafından sisteme kaydedilmiştir.